Γνωρίστε την εξειδικευμένη, δυναμική ομάδα της CK Development

Γνωρίστε την εξειδικευμένη, δυναμική ομάδα της CK Development

Γνωρίστε την εξειδικευμένη, δυναμική ομάδα της CK Development

Σχετικά με εμάς

Η CK DEVELOPMENT δραστηριοποιείται στο χώρο του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της κατασκευής και της ανάπτυξης και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας. Βασίζόμενοι σε μια αφοσιωμένη, δυναμική και εξειδικευμένη ομάδα παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε τομείς όπως η ιδιωτική κατοικία, ο τουρισμός, το εμπόριο, οι γραφειακοί χώροι κα.

Εργαζόμαστε έχοντας ως βασικό στόχο την παροχή άρτιου και ποιοτικού αποτελέσματος ανταποκρινόμενου στις προσδοκίες και τις επιθυμίες του εργοδότη μας. Η μεθοδολογία μας βασίζεται στη δομημένη επικοινωνία, στην προσωπική επαφή, στην διαρκή ενημέρωση και προσαρμογή στις εξελίξεις και στην απόλυτη διαφάνεια.

Με όραμα να γίνουμε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας, σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να συζητήσουμε τα έργα που θέλετε να υλοποιήσετε.

Η Φιλοσοφία μας

Δημιουργούμε μοναδικά έργα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Κατασκευάζουμε ποιοτικά με αντοχή στο χρόνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ
etairia-apostoli

Αλλάζουμε τον τρόπο επικοινωνίας χρησιμοποιόντας τη γλώσσα της αρχιτεκτονικής για να μετατρέψουμε τις ιδέες σε ύλη.

ΟΡΑΜΑ

Λειτουργούμε με διαφάνεια και πάντα προς όφελος του εργοδότη μας. Θέλουμε να χτίζουμε κτίρια αλλά και σχέσεις με διάρκεια.

ΑΞΙΕΣ
etairia-aksies

Πώς εργαζόμαστε

Ανάλυση

Αρχικά αναλύουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας ενώ ταυτόχρονα γίνεται έρευνα πολεοδομικού χαρακτήρα για τις δυνατότητες δόμησης.

Σχηματική Σχεδίαση

Συνεχίζοντας μεταφράζουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας σς μια ιδέα σχεδιασμού. Γίνεται χωροθέτηση και δημιουργούνται σκίτσα, σχέδια και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις.

Λεπτομερής Σχεδίαση

Περνόντας στη φάση του λεπτομερούς σχεδιασμού εκπονούνται αναλυτικές μελέτες και προτείνονται υλικά. Δίνεται η οριστική μορφή του έργου.

Οριστικές Μελέτες

Ολοκληρώνονται όλες οι απαιτούμενες προς έγκριση μελέτες για την έκδοση των Αδειών Δόμησης. Ταυτόχρονα δύναται να εκπονηθούν και οι μελέτες εφαρμογής και να οριστούν οι κατασκευαστικές απαιτήσεις. Στη φάση αυτή γίνεται ανάλυση του κόστους κατασκευής.

Αδειοδοτήσεις

Κατατείθενται όλες οι απαιτούμενες μελέτες στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες. Εκδίδεται η Άδεια Δόμησης.

Κατασκευή

Οριστικοποιείται το κόστος κατασκευής, συντάσεται αναλυτική συγγραφή υποχρεώσεων και χρονοδιάγραμμα εργασιών. Οι εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν.

Παράδοση Έργου

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής παραδίδεται ηλεκτρονικό αρχείο που περιλαμβάνει σχέδια όπως κατασκευάστηκε (as build), φωτογραφίες από τη διάρκεια της κατασκευής, αναλυτικός πίνακας προμηθευτών-τεχνιτών και η εγγύηση καλής λειτουργίας.

Γνωρίστε την εξειδικευμένη, δυναμική ομάδα της CK Development

Γνωρίστε την έμπειρη ομάδα μας

Αλέξανδρος Δανιηλίδης

Αλέξανδρος Δανιηλίδης

[ Αρχιτέκτονας, ΜΑ Architectural and Urban Design,
PhD candidate in Cultural & Urban Studies ]
Κυβέλη Φιλιππίδου

Κυβέλη Φιλιππίδου

[ Αρχιτέκτονας MSc Architecture
& Sustainable Environment ]
Χρήστος Φράγκος

Χρήστος Φράγκος

[ Πολιτικός Μηχανικός ]

Είπαν για εμάς

"Δυναμική ομάδα που παραδίδει άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας."
Harriet Lovens
Πελάτης της εταιρείας
"Η εμπειρία μου από τη συνεργασία με τη CK DEVELOPMENT ήταν εξαιρετική. Άριστη επικοινωνία από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία και πραγματικό ενδιαφέρον."
Βασίλης Συριανός
Πελάτης της εταιρείας
"Η ανακαίνιση του επαγγελματικού μου χώρου ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία για μένα. Συστήνω τη CK DEVELOPMENT για την ταχύτητα, την ποιότητα και την επικοινωνία ανεπιφύλακτα."
Λίλιαν Τόπτση
Πελάτης της εταιρείας