Ανάπτυξη Ακινήτων | CK Development, Θεσσαλονίκη.

Ανάπτυξη Ακινήτων | CK Development, Θεσσαλονίκη.

Αναπτύσσουμε και υλοποιούμε επενδυτικά σχέδια

Στη CK DEVELOPMENT αναλαμβάνουμε την μελέτη και υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων. Η ομάδα μας σε συνεργασία με ειδικούς συνεργάτες και συμβούλους εκπονεί τεχνοοικονομικές μελέτες καθώς και μελέτες σκοπιμότητας, βιωσιμότητας και αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας.

Παρέχουμε υπηρεσίες διαχείρησης ανάπτυξης και αναπτυξιακού σχεδιασμού με στόχο τη βέλτιστη απόδοση του επενδυτικού πλάνου. Ταυτόχρονα αναλαμβάνουμε όλο το φάσμα των πολεοδομικών μελετών για την έκδοση των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων και τέλος υλοποιούμε κατασκευαστικά το έργο.

Ως εταιρεία ανάπτυξης δραστηριοποιούμαστε στην απόκτηση γης, τη μελέτη, την κατασκευή και την πώληση κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Συγκρότημα Κατοικιών στη Μύκονο | CK Development

Είπαν για εμάς

"Δυναμική ομάδα που παραδίδει άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας."
Harriet Lovens
Πελάτης της εταιρείας
"Η εμπειρία μου από τη συνεργασία με τη CK DEVELOPMENT ήταν εξαιρετική. Άριστη επικοινωνία από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία και πραγματικό ενδιαφέρον."
Βασίλης Συριανός
Πελάτης της εταιρείας
"Η ανακαίνιση του επαγγελματικού μου χώρου ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία για μένα. Συστήνω τη CK DEVELOPMENT για την ταχύτητα, την ποιότητα και την επικοινωνία ανεπιφύλακτα."
Λίλιαν Τόπτση
Πελάτης της εταιρείας