Κατασκευή |Αρχιτεκτονικό γραφείο CK Development, Θεσσαλονίκη.

Κατασκευή |Αρχιτεκτονικό γραφείο CK Development, Θεσσαλονίκη.μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.

Κατασκευή |Αρχιτεκτονικό γραφείο CK Development, Θεσσαλονίκη.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.Η πολυετή εμπειρία της CK Development στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων

Κατασκευάζουμε ποιοτικά με αντοχή στο χρόνο

Στη CK DEVELOPMENT πιστεύουμε πως για την ανάδειξη του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού είναι προαπαιτούμενη ή άρτια και ποιοτική κατασκευή. Η μακρόχρονη εμπειρία μας στην υλοποίηση σύνθετων έργων υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων μας καθιστά τον ιδανικό και αξιόπιστο συνεργάτη σας.

Βασική αξία μας είναι ο σεβασμός στην επένδυση του εργοδότη. Κάθε έργο αναλύεται τεχνικά και οικονομικά και προτείνονται λύσεις που δίνουν προστειθέμενη αξία μειώνοντας το κόστος κατασκευής καθώς και το κόστος λειτουργίας κατά τη διάρκεια της χρήσης

Η κατασκευαστική μας πρακτική χαρακτηρίζεται από διαρκή ενημέρωση για νέα υλικά, νέες τεχνολογίες και ανάπτυξη καινοτόμων δομικών λυσεων διασφαλίζοντας ότι ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ενισχύεται περεταίρω από τον τρόπο υλοποίησης του. Με δομημένη επικοινωνία πριν κατά τη διάρκεια και μέτά την ολοκλήρωση του έργου καθώς και με την εφαρμογή όλων των κανόνων της τεχνικής και της επιστήμης διασφαλίζουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα με αντοχή στο χρόνο. Χρησιμοποιόντας συγχρονα εργαλεία παρακολούθησης και ενημέρωσης, ο κύριος του έργου έχει κάθε στιγμή πλήρη εικόνα της εξέλιξης της κατασκευής.

Ξενοδοχειακή Μονάδα στη Μύκονο | CK Development

Είπαν για εμάς

"Δυναμική ομάδα που παραδίδει άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας."
Harriet Lovens
Πελάτης της εταιρείας
"Η εμπειρία μου από τη συνεργασία με τη CK DEVELOPMENT ήταν εξαιρετική. Άριστη επικοινωνία από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία και πραγματικό ενδιαφέρον."
Βασίλης Συριανός
Πελάτης της εταιρείας
"Η ανακαίνιση του επαγγελματικού μου χώρου ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία για μένα. Συστήνω τη CK DEVELOPMENT για την ταχύτητα, την ποιότητα και την επικοινωνία ανεπιφύλακτα."
Λίλιαν Τόπτση
Πελάτης της εταιρείας