Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός | CK Development, Θεσσαλονίκη

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός | CK Development, Θεσσαλονίκη

Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός | CK Development, Θεσσαλονίκη Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.Δημιουργικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με έμφαση στη αειφορία, τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας και εφαρμογή στις σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές.

Για να χτίσουμε βιώσιμα απαιτείται να σχεδιάσουμε ολιστικά

Για τη CK DEVELOPMENT ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός είναι μια σύνθετη και δημιουργική διαδικασία καθώς κάθε έργο αντιμετωπίζεται ως μοναδικό. Θεωρούμε πως κάθε χώρος πρωτίστως απαιτείται να δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα και να παραμένει λειτουργικός ανταποκρινόμενος στις ανάγκες της κατοίκισης, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να συνδυάζει την αισθητική με την εναρμόνιση στο φυσικό τοπίο.

Ο Ελληνικός χώρος, στην ύπαιθρο αλλά και στον αστικό ιστό, με την ποικιλομορφία, την ιστορία και την παράδοση αποτελεί για εμάς τον καμβά της δημιουργίας. Οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας είναι η πηγή έμπνευσης για εμας και η εμπειρία μας ο οδηγός για να ικανοποιήσει το όραμά σας. Εξειδικευόμαστε στο σχεδιασμό οικιστικών, τουριστικών, εμπορικών και γραφειακών χώρων καθώς και σε σύνθετες μελέτες ανάπτυξης αστικού τοπίου.

Παραμένοντας πιστοί στην αειφόρo σχεδίαση συμμορφωνόμαστε πλήρως με τις αρχές της οικολογικής βιωσιμότητας εφαρμοζοντας τις πιο σύγχρονες βιοκλιματικές τεχνικές. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία όπως η μέθοδος του Μοντέλου Δομικών Πληροφοριών “Building Information Modeling” (BIM) παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το σωστό σχεδιασμό και τη μελέτη, με στόχο την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Έργο Πάρκο στο Νέο Μαρμαρά| CK Development

Είπαν για εμάς

"Δυναμική ομάδα που παραδίδει άρτιο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας."
Harriet Lovens
Πελάτης της εταιρείας
"Η εμπειρία μου από τη συνεργασία με τη CK DEVELOPMENT ήταν εξαιρετική. Άριστη επικοινωνία από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση. Επαγγελματισμός, αξιοπιστία και πραγματικό ενδιαφέρον."
Βασίλης Συριανός
Πελάτης της εταιρείας
"Η ανακαίνιση του επαγγελματικού μου χώρου ήταν μια πολύ ευχάριστη διαδικασία για μένα. Συστήνω τη CK DEVELOPMENT για την ταχύτητα, την ποιότητα και την επικοινωνία ανεπιφύλακτα."
Λίλιαν Τόπτση
Πελάτης της εταιρείας